Ny bredbandshastighet, 250/250 med start 1/3-18

 Vi kan nu med glädje berätta att vi förhandlat fram nytt avtal med Bredbandsbolaget vilket kommer innebära följande: 
 
Bredbandshastighet på 250/250, premier router (frakt på 96:- betalas av lägenhetsinnehavaren) och en streamtjänst som innebär att du kan streama ditt tv-utbud var du än befinner dig i Sverige via ett personligt inlogg. 
 1/3- 2018 är datumet att lägga på minnet, då sätts denna tjänst igång. 
 
Ni som redan har en bredbandshastighet på 250/250 eller under, behöver inte säga upp ert avtal. Bredbandsbolaget kommer from 1/3-18 att sluta skicka fakturor till er. Ni som eventuell har en hastighet på över 250/250 kommer få en reducerad månadskostnad.  
Kostnaden för vårt nya avtal betalas av föreningen och precis som den redan gör idag, ingår detta i er lägenhets månadsavgift. 
//Styrelsen