Viktig information!

Hej på er och god fortsättning!

Vi i Styrelsen gör vårt allra bästa för att hitta en lösning på att förhindra inbrott i våra källarförråd och har idag suttit tillsammans för att göra upp en plan. En av lösningarna vi kommer att påbörja med är att installera WiFi-kameror i några av förråden. Vi jobbar också på att begränsa våra taggar så att man endast kommer in i sin egna port och förråd. Mer information om detta kommer inom kort.

Tills dess rekommenderar vi:
1. Förvara inga värdefulla saker i era förråd utan ta istället upp dessa till era lägenheter. 2. De som vill kan köpa till en kedja för att säkra sitt förråd ytterligare. Vi rekommenderar ett godkänt cykellås hos någon av de större kedjorna.
Förslagsvis: https://www.jula.se/catalog/fritid/cykel/bike-accessories-ead4e858/cykellas/kattinglas-620033/
3. Anmäl till oss i Styrelsen om ni tappar bort en tagg/ser något misstänksamt. Kontakta oss via mejl.
4. Var noggranna när ni går in i er port/öppnar garagedörren så att ingen obehörig följer efter.

Tack på förhand!

MVH
Styrelsen Brf Trädriket