Inställningar FTX-Aggregat

Hej!

Våra rekommendationer för FTX-aggregaten kommer här: 
1. Kontrollera era FTX-aggregat som är en del av lägenhetens uppvärmning. Det ska finnas en manual för denna i era lägenhetspärmar, annars googla "Swegon casa 85".
2. För att komma in på inställningarna är koden: 1234
3. Temperaturen ska sättas på max, alltså 20 grader.
4. Se till att elpatronen går igång. Du får en fråga om detta och ska då svara: JA. När elpatronen är igång kommer den orangea lampan blinka. Denna betyder alltså INTE att det är något fel på aggregatet.
5. Dra ner fläkthastigheten på era aggregat. Det finns 3 alternativa lägen att sätta aggregatet på: borta, hemma eller forcerat. I normalfall ska det sättas på: hemma men i detta läget kan ni ställa in det på: borta.

Mvh
Styrelsen Brf Trädriket