Information om dörrar

Hej!

Då arbetet med att förstärka era dörrar kräver mer arbete än planerat, kommer vi att behöva förbereda en del innan. Måndagar innan planerade åtgärdsdagar kommer vi att såga upp gipsen utvändigt.
Då arbetet sker utvändigt i trapphusen behöver vi ej komma in i era lägenheter, ingen behöver vara hemma dessa dagar eller lämna nycklar tidigare. Vi startar arbetet kl. 07. 00 , med att demontera foder runt dörrar, sedan kl. 07.30 börjar vi såga (störande ljud).
Bra att veta är att dörrarna kan upplevas tröga att stänga, på grund av att vi spänner slutblecket för att dörrbladet och tätningslisten ska ligga ann mot dörrkarmen. Det kan även bli en del bättringsmålningar runt en del dörrar, som vi utför när förstärkningsarbetet är klart.

Med vänliga hälsningar,
Stefan Marmander