Ny förvaltare och avgift 2022

Styrelsen vill informera att det inte kommer ske någon avgiftshöjning för nästa år.

Däremot kommer vi se över att återinföra individuell vattenmätning då nuvarnade avgift på 75:- per lägenhet inte täcker den faktiska förbrukningen i föreningen.

Vi kommer även byta förvaltare från Nordic Life. Detta kommer innebära att från årskiftet så kommer avin för avgiften komma från SBC som är vår nya ekonomiska förvaltare. För teknisk förvaltning kommer vi ha Esplanad som förvaltare som är samarbetar med SBC i Göteborg.

Under föreningsdagen igår så nämnde vi även att tre av nuvarande fyra styrelsemedlemmar kommer avgå efter nästa årstämma. Finns det intresse av att vara med eller funderingar kring vad det innebär att sitta i styrlesen så maila gärna in intresse.
Har ni några frågor eller funderingar så maila gärna oss i styrelsen.

Mvh
Styrelsen