Info

Hej på er!

Lite info:
1. Tänk på att vara noggranna med att se till att grindarna stängs när ni lämnar från innergården. Jag har märkt att de ibland inte stänger igen sig själva och detta beror på att låsen behöver smörjas. Vår fastighetsskötsel via Nordiclife fungerar inte (som många av er redan vet) särskilt bra och vi hoppas att detta blir bättre när vi byter förvaltare efter årsskiftet. Tills dess får vi hjälpas åt så att grindarna hålls stängda.

2. Vi har tidigare gått ut med att 3/4 styrelsemedlemmar kommer att avgå vid nästa årsstämma. Vi har nu hittat 2 kandidater som kommer att ställa upp som nya styrelsemedlemmar till nästa period:
Annalena Runnquist
Rebecca Lindevall

Vår ambition är att ha en Styrelse på totalt 4 medlemmar ihop med Ulf Bjerstaf och därför behöver vi ytterligare 1 medlem.
Att vara med i Styrelsen är ett mycket bra sätt att lära känna er förening samt få en inblick i/förbättra vår ekonomi och boendemiljö.
Vår nya förvaltare SBC erbjuder dessutom kurser om hur det fungerar att vara med i en Styrelse.
Hör av er till oss vid intresse via mejl: brftradriket@gmail.com så berättar vi mer och ni får möjlighet att testa på genom att delta på ett Styrelsemöte.

MVH
Styrelsen