Nu söker vi nya styrelseledarmöten för 2023

För det flesta av oss är vårt bostadsköp, vår livs största investering. Det som allt för ofta glöms bort, är att när vi köper en bostadsrätt så delas ansvaret mellan den boende och föreningen. Den bostad du lever i ägs av vår BRF. Du äger rätten att bo i den och inte bostaden i säg. Detta innebär att när du köper en bostadsrätt blir du medlem i en förening, en förening som tillsammans förvaltar och äger den fastighet du bor i. Det innebär att vi tillsammans driver ett demokratiskt samfund och det kräver aktiva medlemmar.

Att engagera sig i föreningen, innebär att du kan vara med och påverka så att föreningen sköts och blomstrar på ett hälsosamt sätt. Det skapar inte bara ett mervärde för dig idag, det påverkar värdet av din investering över tid.
Alla, oavsett erfarenhet och kompetens kan vara med att bidra. Brinner du för teknik, ekonomi, ordning och reda, brygger Hisingens godaste kaffe eller har du områdets grönaste fingrar? Tillsammans blir vi den perfekta mixen.
Är du intresserad eller vill veta mer om vad uppdraget innebär?

Hör av dig till oss i styrelsen