Laddplatserna i garaget är klara: Vad händer nu? 

Vi är nu klara med installationen av våra laddplatser. Det är parkeringsplatserna 13-17 och 23-27 som är utrustade med laddfunktion.

För dig som står på en av dessa parkeringar idag men inte har en elbil: Du fortsätter betala samma avgift som tidigare. SBC kommer att upprätta en kölista för samtliga som önskar en laddplats. Du kan behöva byta plats i garaget till förmån för någon med elbil. Vi kommer börja med plats nr 13 och jobba oss upp till parkering nr 27. 

För dig som har en elbil: Det är det viktigt att du kontaktar SBC och styrelsen för att registrera dig på en av dessa platser. Du kommer då bli tilldelad en av platserna ovan och du kommer i samband med detta betala för en laddplats. 

För att komma igång med laddningen av din bil måste du insatellera och registrera ett konto via Evcore enl bifogad PDF.