Lite info 

Hej grannar!
Här kommer lite ny info.

-Gällande föreningsstämman som vi skulle ha haft den 23 maj väljer vi att skjuta fram denna på grund av situationen vi befinner oss i. Nytt datum blir söndagen den 14 juni klockan 13:00. Vi kommer att avvakta för att se om vi behöver anpassa denna ytterligare. Ett förslag kan exempelvis vara att hålla stämman utomhus. Kallelse med mer information kommer att skickas ut inom ett par veckor.

-Städdagen som vi brukar ha varje vår och höst påverkas också då vi inte känner att det är läge att införa en gemensam aktivitet just nu. Vi avvaktar med att bestämma ett datum för denna och i värsta fall får vi ställa in den helt..
Alla era tankar och tips mottages tacksamt i denna speciella situation!

Mvh
Styrelsen 

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter